Biro Novi Sad – 15 godina – Projekti sa istorijom

Biro Novi Sad – 15 godina – Projekti sa istorijom

Projektovanje konstrukcija od Nas za Vas. Projektni biro Plan 31 je osnovana davne 2004.-te godine kao ćerka firma rumunskog Plan 31 biroa. U početku pod krilima kolega sa iskustvom stvarali smo prve objekte. Objekti su se ređali i postali smo samostalni projektni biro Novi Sad sa prepoznatljivim stilom rada. Projektovanje se prvobitno odnosilo na projekte AB montažnih objekata sa pratećim monolitnim i čeličnim konstrukcijama. Trenutno nudimo sirok asortiman projektovanja konstrukcija.

Projektni biro Novi Sad funkcioniše od kraja 2015.-te godine kada smo promenili sedište iz Subotice za Novi Sad. Trenutno projektni biro zapošljava 5 diplomirana građevinska inženjera. Projektovanje vršimo na savremenim računarima i projektni biro poseduje softver sa legalnim licencama za crtanje i proračun. Primena savremenih softverskih rešenja kvalitet projekata je na izuzeznom nivou.

15 godina. Mnoštvo uspešno realizovanih projekata. Zadovoljni klijenti vlasnici novih objekata širom Srbije kao i u susednim državama. Uspešna saradnja na relaciji projektni biro Novi Sad i investitorovog tima rezultira objektom koji potpuno odgovara Investitorovoj potrebi i tehnlogiji koji će se odvijati u objektu. Projektovanje konstrukcije potrebno da prati sve faze projekta, počev od idejnog rešenja jer ključne odluke se donose pre pristupanju projektu za građevinsku dozvolu.

Biro Novi Sad

Biro Novi Sad

Projektni biro Novi Sad sa više od 500.000m2 isprojektovne bruto površine. Od malih do velikih objekata, od 500m2 preko objekat od 10.000m2 sve do najvećeg od 140.000m2. Više od 50 izvedenih objekta. Iskustvo smo stekli rešavanjem različitih zahteva na konstrukcijama od jednostavnih prizemnih do složenih višespratnih konstrukcija. Ne postoji dva identična objekta ni tada kada su za istog Invetitora iste namene.

Projektovanje je misija gde nikad niste dovoljno dobri. Uvek postoji za nijansu bolje. Mi želimo tu nijansu. Zato uvek radimo na stcianju novi znanja i primeni novih rešenja po kome ćemo kao projektni biro biti prepoznatljivi. Želite da vasa konstrukcija bude ekonomično rešeno primenom najsavremenijeg rešenja – tu smo Vama na usluzi, kontaktirajte naš projektni biro Novi Sad.

Vama na usluzi projektni biro Plan31 Ser biro Novi Sad – projektovanje sad već sa 15 godina iskustva.

Neke od naših najnovijih projekata možete pogledati na ovom linku.